luni, 22 septembrie 2008

DESPRE ÎNSCRIERE ... și alte detalii

Vă salut pe toți tinerii care citiți acest blog. 

Atunci când m-am decis să vă pun la dispoziție acest blog ca modalitate de comunicare, m-am gândit la cât de importantă e formarea unui caracter bun. Cel care e un om de caracter va avea de câștigat și în viața aceasta ... dar mai ales în cea viitoare. 

Vârsta voastră este vârsta optimă când puteți să luați o direcție bună în viață. Știu că unii chiar aveți planuri mari în legătură cu viața. Pentru a reuși e nevoie de o coordonare bună și de un program de creșterea și dezvoltare armonioasă a caracterului. Așa că m-am decis să vă dau o mână de ajutor. 
Cursul acesta nu este obligatoriu, dar m-aș bucura să participăm cu toții. Dar pentru a ști la ce vă înscrieți, să vă dau mai multe detalii tehnice.

Va fi necesar să vă înscrieți la acest curs, adică să vă exprimați dorința. Acest lucru îl puteți face după ora 20 în ziua de 01 octombrie. 2008. Înscrierea o puteți face prin clik aici catalogcaracter.blogspot.com   dar doar începând cu 1 0ctombrie 2008.  Linkul îl veți găsi și în dreapta blogului. Intrand pe catalogcaracter.blogspot.com
înscrierea voastra înseamnă să postați un comentariu la singurul articol de acolo, comentariu la care vă exprimați dorința și numele (se pare că vreți numele real). Și gata înscrierea. Primii 3 vor fi premiați.

După înscriere, vom începe cursul. Acesta va fi structurat în așa fel încât să nu vă dea bătăi prea mari de cap, dar care să vă ajute. În fiecare săptămână, în seara zilei de miercuri, până la ora 21,  voi posta pe curscaracter.blogspot.com
activitatea pe care o veți avea de făcut până miercurea viitoare. Va fi câte o temă pe săptămână, dar care va trebui să mi-o trimeteți pe mailul larymyamatei@gmail.com până în seara zilei de miercuri (la o săptămână după priirea temei). În caz că cineva are o problemă cu postarea temei la termen (program încărcat sau alte cauze ...) acesta trebuie să mă anunte în pealabil. Dar fiind un curs despre caracter, ... punctualitatea face parte din caracter ... așa că vom ține cont de ea. 

DECI AVEȚI NEVOIE DE INTERNET ODATĂ PE SĂPTĂMÂNĂ, MIERCURI SEARA. 

Pentru fiecare temă, va fi un punctaj. La finalul cursului veți acumula maxim 100 puncte, adica echivalentul notei 10. 

Materialele, cursul sau etc ... vor fi postate pe curscaracter.blogspot.com
săptămânal, miercurea seara, până în ora 21, odată cu temele și activitățile săptămânei viitoare. 

Sper să fi înțeles sistemul. Aștept reacții.
Laurențiu


NU UITAȚI SĂ AVEȚI CARȚILE Minte, Caracter, Personalitate, EG White

Un comentariu:

Laurentiu Matei spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.