duminică, 1 februarie 2009

Pașaportul biometric și semnul fiarei???

În aceste zile, pe buzele tuturor  se află pașaportul biometric, prin decizia Romaniei de a implementa acest nou tip de pașaport. Mai interesant este că se consideră că acest pașaport este pasul premergător implementării semnului fiarei și chiar este numit acest pașaport ... pașaportul diavolului. Am fost întrebat ce părere am despre acet pașaport și dacă este sau nu semnul fiarei? Voi ce părere aveți? 

În primul rând, Apocalipsa face o diferență între semnul fiarei si numarul numelui fiarei. Atenționarea se referă la semnul fiarei. Numarul fiarei ne este dat doar pentru a ne ajuta sa o identificam. Si apropos, fiara nu este diavolul… Simbolul Apocalipsei pentru diavol este balaurul/sarpele. Fiara, in profetia biblica reprezinta o imparatie pamanteasca, condusa de o persoana umana. Insasi numarul 666 subliniaza natura umana a fiarei, 6 fiind simbolul numeric pentru om si tot ceea ce face omul, spre deosebire de 7 care reprezinta desavarsirea si pe Dumnezeu. 

Poate fi advărat că pașapoartele biometrice sau codurile de bare să aibă ceva legături cu 666, dar nu acesta este semnul fiarei.  Fiind vorba de o eră a informaticii, în care calculatorul controlează totul, nu trebuie neglijat faptul că toate procesoarele, Intel, AMD, Sparc PPC, Callor etc. în instrucțiunile ascunse, accesarea BUS-ului se face cu cifra 666 (astfel ca daca codul de bare are spre exemplu un header 888, procesorul nu poate accesa informația respectiva). Dar asta nu înseamnă că acesta este semnul fiarei. Doar dacă semnul fiarei va fi ajutat și impus pe baze tehnologice și acest lucru este foarte posibil. De fapt, pentru a se împlini Apocalipsa, va fi nevoie de un ajutor al tehnologiei. Cum se va putea împlini Scriptura care spune că nu vei putea cumpăra sau vinde, decât pe un tărâm tehnologic?

De fapt societatea se îndreaptă cu pași rapizi spre o impunere a semnului fiarei (de care poate ne ocupăm altă dată), spre un control total al omenirii. Deși totul pe pământ este controlabil, deocamdată mai există bun-simț pentru a nu intra total în viața omului, dar până când??? De fapt, ni se va spune că suntem urmăriți ... în interesul nostru. (1) Și controlul încă nu e total, dar spre acest lucru se tinde. 

Pe un portal românesc de știință (2), distinsul domn Cristian Presură recunoaște că societatea internațională va fi din ce în ce mai mult controlabilă (3) și odată cu părțile bune ale controlului vor apare și părți rele. Nimeni nu va putea opri acest tren care se îndreaptă spre o limitare a libertății (de orice fel), dar odată cu aceasă cale ferată ... trenul planetei se îndreptă spre ultima gară. Eu vreau să prind trenul cel bun și în gară să mă întâlnesc cu Tata. Voi nu doriți acest lucru?

Vă prezint mai jos o exemplificare a îngrădirii libertății spre care se îndreaptă planeta. Totul se va ști despre fiecare. Totul ... ... ... 


O simplă convorbire telefonică, în care cineva dorește să comande o pizza la domicimiu. :)

Clientul: Alo, bună ziua, doresc să comand două pizza.

Telefonista: Mulţumim că aţi su   nat la Pizza Hut. Puteţi să-mi daţi numărul dvs. de identitate

(CNP: Codul Numeric Personal), domnule ?

Clientul: Numărul meu de identitate naţională...da, un moment. 178987873669.

Telefonista: Mulţumesc, dle X. Văd că locuiţi la1742 Meadowland Drive şi aveti tel. 494-2366. Telefonul dvs. de la serviciu la Lincoln Insurance este 745-2302 iar numărul de

celular este 266-2566. Adresa de e-mail este xson123@home. net. Corect?

Clientul: Mmda.. Da’ de unde aveţi toate informaţiile mele?

Telefonista: Suntem legaţi, ca orice companie, de HSS.

Clientul: HSS, ce mai este şi asta?

Telefonista: Suntem legaţi electronic de Homeland Security System, domnule.

Clientul: (oftând) Asta e. Vreau să comand două pizza, Specialul All-Meat.

Telefonista: Nu cred că este o idee prea bună, domnule.

Clientul: Cum adică? Este vreo problema cu pizza cu carne?

Telefonista: Domnule, analizele dvs. medicale arată că aveţi tensiunea arterială crescută şi un colesterol destul de mare. Conform dosarului medical, compania de asigurări nu vă permite alegerea pizzei cu carne. 

Clientul: Ceee ? Şi atunci ce-mi recomanzi?

Telefonista: Aţi putea încerca Pizza cu Soia care are procentul de grăsimi foarte scăzut. Ar trebui să vă placă.

Clientul: Ce te face să crezi că o să-mi placă?

Telefonista: Ei bine, văd aici pe monitor că săptămâna trecută aţi fost la bibliotecă şi aţi citit o carte de Reţete Culinare cu Soia. 

Clientul: Bine, bine. Dă-mi atunci două pizza mărime pentru familie.

Telefonista: Da, mărimea este potrivită pentru dvs., soţie şi cei patru copii, iar ceea ce rămâne puteţi să daţi celor doi câini. Totalul dvs. este $49.99.

Clientul: (strigând în casă) Nevastă, adu-mi te rog credit cardul!

Telefonista: Îmi pare rău domnule, dar trebuie să plătiţi cash. Credit cardul dvs. este blocat pentru depăşirea limitei. 

Clientul: Dau o fugă la o maşină ATM şi voi scoate nişte bani înainte să ajunga pizza la mine la uşă.

Telefonista: Îmi pare rău domnule, dar nici asta nu va fi posibil. Văd aici că nu aveţi nici un ban în contul dvs.

Clientul: Da, bine, n-are nimic. Trimite pizzele şi găsesc eu nişte bani în casă până ajunge. În cât timp îmi vine pizza?

Telefonista: Suntem puţin în întârziere, aş zice cam 45 de minute. Dacă vă grăbiţi, puteţi veni dvs. până aici să ridicaţi personal comanda, după ce faceţi rost de bani. Pe de altă parte, este

puţin mai jenant să căraţi pizza pe motocicletă.

Clientul: Da’ de unde ştii că merg cu motocicleta?

Telefonista: Păi scrie aici la informaţii despre vehicul. Aţi avut o maşină care v-a fost luată de compania de împrumut pentru că nu aţi plătit la timp. Alături scrie că Harley-ul dvs. este cu plata la zi şi în plus i-aţi umplut aseară rezervorul cu benzină.

Clientul: #%#^^&$% ^$@#!!!

Telefonista: V-aş sfătui să fiţi atent cu vocabularul ca să nu o păţiti din nou. Văd că aţi fost arestat pentru că aţi înjurat un poliţist, apoi judecătorul cu care v-aţi certat v-a dat 90 de zile de puşcărie. Văd că de-abia v-aţi întors în societate de câteva zile şi asta este prima pizza pe care o comandaţi.

Clientul: ... (fără cuvinte)

Telefonista: Mai doriţi altceva, domnule?

Clientul: Da, am un cupon pentru o sticlă de 2 litri de Cola, gratis.

Telefonista: Îmi pare rău, dar trebuie să citiţi mai bine. Pe cupon şi în reclama noastră scrie că persoanele care suferă de diabet nu se califică pentru oferta noastră gratuită. Noua Constituţie nu ne permite. Mulţumim că aţi sunat la Pizza Hut .... 

 

Conversaţia de mai sus, arată unde se poate ajunge destul de curând... Mulţumim Domnului

că El este credincios şi ne pune “în gardă” despre lucrurile viitoare şi ne dă înţelepciunea şi puterea necesară ca să ştim cum să trăim şi să acţionăm.   Romans 13:11  Şi aceasta cu atât mai mult, cu cât ştiţi în ce împrejurări ne aflăm: este ceasul să vă treziţi în sfârşit din somn; căci acum mântuirea este mai aproape de noi decât atunci când am crezut.




(1) - http://florinm.wordpress.com/2009/01/30/digital-angel-marele-dezvoltator-si-producator-de-solutii-rfid-si-gps-dispozitive-de-urmarire-in-interesul-nostru/


(2) - http://www.stiinta.info/news/633/


(3) -Cristian Presura: Societatea modernă este foarte eficientă şi are un randament ridicat al muncii. Să nu uităm că avem 2 zile libere pe săptămână şi muncim doar 8 ore pe zi iar, cu banii obtinuţi, putem cumpăra lucruri pe care străbunii noştri puteau doar, cel mult, să le viseze. Imaginaţi-vă: oare am putea construi un televizor cu mâna goală? Sau o aspirină? Nici o viaţă nu ne-ar ajunge şi, totuşi, în practică, nu trebuie să muncim decât câteva zeci de minute pentru a avea bani îndeajuns cât să cumpărăm o aspirină... Societatea modernă este eficientă tehnic. Eficienţa ei, însă, este susţinută prin control.Trebuie să ştim cine-şi plăteşte taxele şi cine nu, cine trebuie să plece cu trenul, să ia marfa etc. Practic, societatea a devenit şi una informaţională unde, cu cât controlul este mai mare, cu atât eficienţa este mai ridicată. Deci, eu cred că există tendinţa intrinsecă de a creşte acest control, dar nu cred că există grupuri de interese în spatele acestei tendinţe. Este un rezultat al dezvoltării tehnologice... Pe de altă parte să nu cădem în extrema în care să credem că această tendinţă de control este de neevitat. Rămâne la latitudinea noastră să limităm aceste tendinţe de control prin legi de exemplu. Sursa: http://www.stiinta.info/news/633/

5 comentarii:

Anonim spunea...

frumoasa conversatie dar trebia continuata

Anonim spunea...

Super si groaznic in acelasi timp. Vom plange libertatea noastra.

Anonim spunea...

Ha, ha, ha. Interesant

Anonim spunea...

Interesant ... si totusi adevarat.

EU

Anonim spunea...

Eu nu cred ca se va ajunge chiar asa. Asta pare mai degraba SF, chiar daca tehnic e posibil un astfel de control total. Cine sa aiba interes sa stie de ce boala sufar sau daca am sau nu nevoie de ceva?

Nu cred ca se va ajunge chiar asa.