marți, 4 august 2009

Naufragiu


-Ajutor! Ne scufundam!
  Departe, in marele Ocean Pacific, un vapor numit Helen B. Sterling, se lupta a supravietui, intr-o furtuna teribila. Valuri cat muntele se loveau de el. Apa intra in cala, si parea imposibil ca vasul sa mai pluteasca mult timp.
  Mergand in cabina sa radio, capitanul a transmis chemarea dupa ajutor. Poate ca va fi auzit de cineva. Era doar o mica speranta, pentru ca vasul era la sute de mile departare de uscat, si capitanul stia ca s-ar putea sa nu fie nici o alta nava destul de aproape, ca sa auda semnalul de naufragiu.
  Furtuna a devenit mai puternica, si bravii marinari au inteles ca sfarsitul e aproape. Semnalul a fost trimis :”Ajutor!”
  La o departare de multe mile, vasul de razboi australian Melbourne naviga catre casa. Deodata, prin aer a venit semnalul disperat, de pe Sterling. Imediat, marele vas si-a schimbat directia si, cu toata viteza, s-a indreptat spre vasul ce se scufunda.
  Orele au trecut, In acelasi timp, Sterling, lovit de valuri puternice, a fost rapid avariat. Va ajunge Melbourne la timp? Parea imposibil.
  Mergand din nou la cabina radio, caitanul a trimis acest mesaj:”Nu mai rezistam inca o ora. Ne scufundam. Valurile vin asupra noastra. Barci de salvare... dar este imposibil sa supravietuiesti pe o mare ca asta. Ramaneti cu bine”
  Inapoi, de la capitanul de pe Melboulrne a venit acest emotionant si minunat mesaj:”Suntem siguri ca vom ajunge la voi. Pastrati-va curajul!”.
  Capitanul de pe Melbourne si-a respectat promisiunea. Chiar inainte ca Sterling sa se scufunde, marele vas de lupta s-a apropiat si, cu eforturi mari, a adus echipajul de pe vasul naufragiat in marea ce fierbea, la loc sigur.
  Uneori, baietii si fetele sunt exact ca vasul Sterling. Poate tu ii cunsoti pe unii dintre ei. Ei vor sa fie buni si se lupta cu ceea ce stiu ca este rau. Dar furtuni de ispite vin si pare imposibil sa le reziste.
  In vremuri ca acestea nu este decat un singur lucru de facut: acela de a transmite un mesaj catre cer: “Ma scufund! Nu mai pot rezista nici o ora!”.
  Isus va auzi. El intelege gandurile noastre de departe. Imediat, El va raspunde: “Sunt sigur ca voi ajunge la tine. Nu iti pierde curajul!”
  Nu va mai fi nici o scufundare, nici o cale rea . Isus te va salva. Evita naufragiul chemadu-l la timp.

 

O zi buna Bianca:)

2 comentarii:

Bianca :) spunea...

....Draguta povestire :D as vrea si eu sa postez asa ceva...:)

Laurentiu Matei spunea...

Felicitari, biank. Sunt alaturi de voi.