sâmbătă, 25 iulie 2009

Mesaj de Sabat. O nouă zi de Sabat!

Bună dimineața (sau bună seara pentru cei care citiți seara acest mesaj).

Iată-ne gata de drum ... nu un drum de plimbare ci un drum spre locul închinării. E ziua de închinare. Oare ce ne așteaptă azi? Să ne aștepte mai mult decât o plimbare în natură. :)

Îmi amintesc o povestioară. Se spune de Abraham Lincoln că obișnuia să se strecoare afară din Casa Albă în fiecare miercuri seara și mergea la o biserică pentru a asculta predica unui vestit predicator. De obicei nu intra în sală pentru a nu atrage atenția, așa că intra în biroul pastorului, acesta lăsând ușa deschisă.
Într-o seara, președintele a intrat în biroul pastorului și a ascultat predica.L a sfârșit, asistentul președintelui l-a întrebat cum i s-a părut predica. Acesta a răspuns cu tâlc: Conținutul a fost excelent; a fost rostit cu eleganță; e limpede că părintele s-a străduit.
P
rin urmare, credeți că a fost o slujbă excelentă? a întrebat asistentul.

Nu, a răspuns președintele.


Dar, ați spus că a avut un conținut excelent. A fost rostit cu elocvență și a dovedit că a muncit mult la discurs.


Este adevărat, a spus Lincoln, însă a uitat ingredientul cel mai important. A uitat să ne îndemne să facem ceva măreț.


Cred
că nu e nimic greșit în a duce o viață obișnuită și a realiza lucruri obișnuite. \dar o viață trebuie să tindă spre măreție, așa cum spunea și Lincoln. Vă invit azi să faceți ceva măreț, care să vă scoată din cenușiul vieții cotidiene. Vă doresc un sabat MĂREȚ în care să faceți lucruri MĂREȚE.


Laurentiu


PS: Nu uita să citești și invitația făcută. O puteți găsi aici.

Niciun comentariu: